;

autor > Petrit Demaj *
...Mirësevini ne botën e Argëtimit.

HYR NE CHAT


   
  *
  Home.
 
Me poshtë keni nje MEGA STUDIO  ku mund te ndegjoni kengë ,sipas deshirë vetem shkrueni ,emrin e kengëtarit ,dhe do gjeni te gjitha kengët e tijë,po ashtu te ne mund te downlodoni te gjitha kenget e te gjitha zhanreve ,  vetem shkoni ne  Save Target as  ose nese deshironi ta ndegjoni kengë vetem klikoni ne të.

 

Për momentin ka mundesi qe ndonjeherë Studio te mos punojë (   Probleme te Studios   )
DJ  -  Joni  


Copyright ©  petrit demaj  2009'

MOS PERDORNI CIGARE ( shiko foto )
 
  Today, there have been 11 visitors (19 hits) Copyright © petrit demaj 2009  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=